12 Şubat 2015 13:19

Yalçın Akdoğan, Önder ile görüştü

İç Güvenlik Paketi konusundaki tartışmalar sürerken Mecliste sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Yalçın Akdoğan, HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile görüştü.

Paylaş

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın odasında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile HDP İstanbul Milletvekili ve İmralı Heyetinde yer alan Sırrı Süreyya Önder görüştü. Görüşmenin bir bölümüne Ünal da katıldı.

Meclisteki görüşme saat 14.15’te başladı. 1 saat 5 dakika süren görüşmenin ardından odadan ilk çıkan isim Önder oldu. “Çözüm süreci ve İç Güvenlik Paketine karşı endişeleriniz vardı, son durum nedir?” sorusuna Önder, “Bütün bu meseleleri Sayın Akdoğan ile Mahir Bey ile paylaştık, konuşmaya devam ediyoruz. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar” dedi.

Israrlı sorulara Önder, “Daha fazla soru almıyoruz” demekle yetindi.HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın açıklamasına ilişkin sorulan soruya Önder, “ “Onu düzelttik arkadaşlar, o demeci bağlamından koparılmıştır” yanıtını verdi.

“Kandil’e gitmediniz” sözüne Önder, “Gideceğim arkadaşlar” dedi. “Görüşme olumlu muydu?” sorusuna Önder, “Bunlar için henüz erken, görüşüyoruz, inşallah” demekle yetindi.

“Tekrar bir araya gelecek misiniz?” sorusuna da Önder, “Geleceğiz” dedi.

Akdoğan ise ısrarlı sorulara yanıt vermezken “İç Güvenlik Paketi haftaya gelecek mi?” sorusuna “İç Güvenlik Paketi gelecek” dedi. (ANKARA)

 

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan Küba'da 3 çocuk mesajını yineledi

SONRAKİ HABER

İzmir'de boykot gözaltısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...