11 Şubat 2015 07:22

TEM'de zincirleme kaza: 18 araç birbirine girdi

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle trafik kazaları yaşanıyor. İlk kaza D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada çok sayıda araç birbirine girdi. TEM'deki kazada ise 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var.

Paylaş

TEM ve D-100'de meydana gelen zincirleme trafik kazaları nedeniyle Edirne yönüne ulaşım sağlanamıyor.

İlk kaza D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada çok sayıda araç birbirine girdi. Kazada yaralananlar da oldu. Kaza nedeniyle yol Edirne istikametine kapandı. İtfaiye ve sağlık ekipleri kazaya müdahale ediyor.

İKİNCİ KAZA TEM'DE

İkinci kaza ise saat 10.45 sıralarında TEM Otoyolu Celaliye Mevkii Edirne İstikametinde meydana geldi. Burada da kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç birbirine girdi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, "TEM'deki kazada 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var" dedi.

VALİLİK: ULAŞIM NORMALE DÖNDÜ

TEM Otoyolundaki zincirleme kazalara karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. İstanbul Valliği'nden yapılan açıklamada, "TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazası sonrası kapanan yollardaki araçlar kaldırılmış ve ulaşım çift yönlü normale dönmüştür" denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

THY, uçak seferlerini iptal ediyor

SONRAKİ HABER

TOKİ’ye 5 yılda 39 bin 243 dava açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...