24 Temmuz 2011 07:59

Amy Winehouse ölü bulundu

İngiltereli müzisyen Amy Winehouse, Londra'daki evinde ölü bulundu. Winehouse'un aşırı doz uyuşturucu ve alkol nedeniyle öldüğü iddia edilse de ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.10 yaşındayken, Sweet'n Sour adlı bir rap grubu kuran Winehoouse, 2006 yılında çıkarttığı Back to Black albü

Amy Winehouse ölü bulundu
Paylaş

İngiltereli müzisyen Amy Winehouse, Londra'daki evinde ölü bulundu. Winehouse'un aşırı doz uyuşturucu ve alkol nedeniyle öldüğü iddia edilse de ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

10 yaşındayken, Sweet'n Sour adlı bir rap grubu kuran Winehoouse, 2006 yılında çıkarttığı Back to Black albümüyle Grammy Ödülleri'nde altı dalda aday gösterilmişti.

Soul, caz, blues söz yazarı ve şarkıcısı, Grammy Ödülleri'nde “En İyi Yeni Sanatçı”, “Yılın Albümü” ve “Yılın Şarkısı” ödüllerinin de bulunduğu beş ödülün sahibi olmuştu.

Winehouse, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle 20 Haziran'da İstanbul'da vereceği konseri de iptal etmişti.

27 yaşında hayata veda eden Amy Winehouse da “27 yaş laneti”ne dahil oldu. Daha önce de Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Brian Jones ve Kurt Cobain de 27 yaşında hayatını kaybetmişti. (BİA)

ÖNCEKİ HABER

Abluka altında linç protestosu

SONRAKİ HABER

Hak-İş kamuda çalışan 30 bin işçi için hükümetle görüşecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa