10 Şubat 2015 13:24

Kürdistani partilerin genel başkanları bir araya geldi

Kürdistani partilerin Genel Başkanları Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir’in çağrısı üzerine pazar günü bir araya geldi.

Paylaş

Kürdistani partilerin Genel Başkanları Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir’in çağrısı üzerine pazar günü bir araya geldi. Toplantıya Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Mustafa Özçelik, Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi (KDP-T) Genel Başkanı Mehmet Emin Kardeş, Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP) Genel Başkanı Lütfi Baksi ile Kürt Demokratik Platformu (KDP-B) Genel Başkanı Sertaç Bucak ve partilerin yöneticileri katıldı.Toplantıya davetli olan Özgürlük ve Sosyalizm Partisi (ÖSP) Genel Başkanı Sinan Çiftyürek Malatya’daki toplantıları nedeni ile toplantıya katılamadı.

Fehmi Demir,  seçim sürecinin, farklı kulvarlarda siyaset yapan Kürdistani partilerin yakınlaşması, iş ve güç birliğinin pratik eylemlilikler içinde geliştirilmesi için bir fırsat olduğunu kaydetti. Olumlu bir havada geçen toplantının ardından genel başkanlar Fehmi Demir’in önerilerini parti organlarında değerlendireceklerini ifade ettiler. Genel başkanların 3 Mart’ta tekrar bir araya gelecekleri öğrenildi. (AnkaraEVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Avukatlar demokrasi nöbetinde

SONRAKİ HABER

Galatasaray'dan Beyaz TV'ye yalanlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...