09 Şubat 2015 05:01

Aziz Kocaoğlu'nun kardeşi vefat etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kardeşi Azmi Kocaoğlu vefat etti. Kocaoğlu'nun Tokat’ın Erbaa İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kardeşi Azmi Kocaoğlu vefat etti.
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, kendisinden 3 yaş küçük olan ve bir süredir İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde parkinson tedavisi gören kardeşi 64 yaşındaki Azmi Kocaoğlu bugün vefat etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu’nun babası İhsan Kocaoğlu da geçen yıl 25 Şubat'ta yaşamını yitirmiş, Tokat’ın Erbaa İlçesi'nde toprağa verilmişti. 

DAHA ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, daha önce özel hastanede beyin tümörü ameliyatı geçiren Azmi Kocaoğlu'nun son bir yıldır kendi hastanelerinde tedavi gördüğünü belirtti. Bu süreçte bilinci tam olarak yerine gelmeyen Azmi Kocaoğlu'nun, Anestezi Yoğun Bakım Servisi'ndeki tedavisi sürerken, bugün saat 16.00 sıralarında kalp ve solunumunun durduğu, geri döndürmek için 45 dakika boyunca müdahalede bulunulmasına rağmen başarılı olunamadığı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kardeşinin ölüm haberi üzerine hastaneye geldi.

TOKAT'TA TOPRAĞA VERİLECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kardeşi Azmi Kocaoğlu'nun hayatını kaybetmesi üzerine büyük üzüntü yaşadı. Hastanede doktorlardan bilgi alan Başkan Kocaoğlu, "Uzun süredir tedavi görüyordu. Bugün saat 16.00 sıralarında hayatını kaybetti. Tokat'ta toprağa vereceğiz, zaten orada yaşıyordu. Üzüntülüyüm" diye konuştu. Evli ve iki çocuk babası Azmi Kocaoğlu'nun iktisatçı olduğu öğrenildi. Kocaoğlu'nun Tokat’ın Erbaa İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Avrupa’dan 30-100 bin kişi savaşmak için Suriye ve Irak’a gitti’

SONRAKİ HABER

İstanbul trafiğinde okul yoğunluğu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...