07 Şubat 2015 17:48

Eyüp'te gecekondu yandı

Paylaş

Eyüp'te bir benzin istasyonunun hemen arkasında bulunan bir gecekonduda akşam saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangının çıktığı gecekondunun bir benzin istasyonunun hemen arkasında bulunması korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Gecekondudan alevlerin yükseldiği sırada benzin istasyonu çalışanlarının yaşadığı panik de bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Eyüp Merkez Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde akşam saat 19:00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle bir gecekonduda yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede, Eyüp, Alibeyköy, Fatih, Şişli ve Bayrampaşa ilçelerine bağlı itfaiye ekipleri gelerek alevli suretle yanan gecekonduya müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken gecekondu kullanılamaz hale geldi. Polisin, olaya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yangının çıktığı gecekondu bir benzin istasyonunun hemen arkasında bulunması korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Gecekondudan alevlerin yükseldiği sırada benzin istasyonu çalışanlarının yaşadığı panik de bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Krom madeninde yaşamını yitiren işçi yarın toprağa verilecek

SONRAKİ HABER

Madrid derbisinde Atletico şov

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...