06 Şubat 2015 17:18

İki çocuğu ve eşini öldürüp intihar etti

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu köyünde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem (23) çocukları Hüseyin 3 ile 1 yaşındaki Hanife'yi öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Paylaş

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu köyünde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem (23) çocukları Hüseyin 3 ile 1 yaşındaki Hanife'yi öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.    

Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki 300 haneli yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Oluklu köyünde meydana geldi. Yazın tarlada kışın da inşaatlarda çalışan evli ve iki çocuk babası Bilal Durmuş, babası ve dedesi ile birlikte yaşadığı eve gelerek eşini ve çocuklarını alıp köyün yaklaşık 2 kilometre dışına götürdü. Durmuş, yanındaki götürdüğü pompalı tüfekli eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra ayrı tüfekle intihar etti. 

Yolun ortasında yatan 4 cesedi, Kars Hava Limanından köye giden Tamer Bulut tarafından fark edildi. Yanındakilerle birlikte otomobilden inen Bulut, gördüğü manzara karşasında şok geçirdi. Cep telefonu ile muhtarı arayan Tamer Bulut olayla ilgili bilgi verdi. Mardin'de olan muhtar da durumu jandarmaya bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma çevre güvenliğini aldı. Savcının talimatı ile olay yerinde yapılan inceleme sonunda cenazeler otopsi yapılmak üzere Selim Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Yaşadığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Tamer Bulut, "Hava limanından misafirlerimi alıp köye getiriyordum. Hava kararmıştı. Köyün girişinde çift şeritli yolun sol tarafından birşeyler gördüm. Giden araçlardan yere birşey düştüğünü sandım. Yanlarından geçerken dikkatli baktığımda ikisi çocuk 4 kişinin kanlar içinde yattığını gördüm. Hepsi ölmüştü. Cep telefonu ile muhtarı aradım. Sonra jandarma geldi. Bilal'in bunu neden yaptığını bilmiyorum. Bilal evde babası, dedesi, eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşardı" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Otogardaki töre cinayetine 6 tutuklama

SONRAKİ HABER

Dışişleri Bakanlığı: Boko Haram’la mücadeleyi destekliyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...