22 Temmuz 2011 09:49

Tersane işçileri gazetesine sahip çıkıyor

TİT’in Evrensel gazetesine tehditlerini sürdürmesinin ardından, Tuzla Tersane işçileri sabah erken saatlerde işçi duraklarında toplu gazete dağıtımı yaparak gazetelerine sahip çıktı. Aydıntepe Tren İstasyonu’nda bir araya gelen işçiler, burada gazete dağıtımı gerçekleştirdi.Evrensel’in tersanelerde yaşanan i

Tersane işçileri gazetesine sahip çıkıyor
Paylaş

Evrensel’in tersanelerde yaşanan iş cinayetlerinde, işten atmalarda ve hak mücadelesinde işçilerin hep yanında olduğunu belirten tersane işçileri, gazeteye yapılan saldırıyı işçilerin haklarına yapılmış saldırı olarak değerlendirdiler. Sabah işçi duraklarında akşam ise mahallelerde gazete dağıtımı yaparak Evrensel’e yapılan tehdidi duyuracaklarını dile getiren tersane işçileri, hükümetin işçi haklarına yaptığı saldırıyla, gazetenin aldığı tehditlerin aynı anlama geldiğini söylediler.

Ülkedeki gelişmelerle paralel olarak Evrensel gazetesinin tehdit aldığını dile getiren tersane işçileri, bu ülkede barış, demokrasi ve Kürt sorununun demokratik çözümünü isteyen Evrensel’in işçilerin birliği, halkların kardeşliğini savunan bir yayın çizgisinde olmasının birilerini çok fazla rahatsız ettiğini söylediler. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bakan Ergin’e, AKP döneminde tutuklanan gazeteciler soruldu

SONRAKİ HABER

Bir genç daha bedenini ateşe verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa