02 Şubat 2015 13:51

Aziz Yıldırım: Ben olsam ben de maça gitmem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp dergisine verdiği röportajda passolig uygulamasını eleştirerek, stadyumların passolig uygulaması nedeniyle boş kaldığını söyledi.

Paylaş

Passolig’e tribünleri zarar verenlerden arındırmak için geçildiğini ama şu anki uygulamada tribünlerin tamamının kapatıldığını savunan Aziz Yıldırım, "Oh ne güzel! Okullar olmasaydı, milli eğitimi yönetmek ne kolaydı! Bu uygulamalarla maalesef passolig de şu anda Türk sporuna zarar veriyor. Tüm statlar boş ve statların boş olmasının çok önemli bir sebebi; passolig" ifadelerini kullandı.
Passolig yüzünden loca ve kombine kart sahiplerinin de sıkıntılar yaşadığını anlatan Yıldırım, futbol taraftarına potansiyel kredi kartı müşterisi gözüyle bakıldığını da dile getirdi. Aziz Yıldırım passoligi savunurken Fenerbahçe Yönetimi'ni eleştiren televizyon yorumcularına da "Kendi patronu passoligden bana dert yanıyor. Önce sen git, bir patronuna sor. De ki; passoligle ilgili ne düşünüyorsun?” Ondan sonra çık yorum yap" diye yanıt verdi. 

'BEN DE OLSAM MAÇA GİTMEM' 
Eurosport'un haberine göre tribünlerin boş kalmasının bir diğer nedeni olarak da televizyonlarda çok fazla sayıda maç yayını olmasını gösteren Yıldırım, "Her yerde bol bol spor yayını var. Adam evinde oturuyor, çayını kahvesini içiyor maça gelmiyor. Niye gelsin? Sen olsan gider misin? Ben gitmem. Bu kadar bolluk içerisinde maça gidip ne yapacağım yani? Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızın maçları, passoligin durumunu en iyi anlatan göstergedir. Çözüm ise bence; tüm müsabakaların aynı saatte başlatılmasıdır" dedi.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Adana’dan grev yasağına tepki

SONRAKİ HABER

Mısır'da 183 yeni idam kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...