02 Şubat 2015 12:12

Gülen’den Erdoğan’a MOSSAD yanıtı

Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cemaatin İsrail’le iş birliği yaptığı yönündeki suçlamasına yanıt verdi. Gülen, 'Kendini yerden yere vurmayan bir insan, dışta suçlu arar ve onları yerden yere vurmaya çalışır...' dedi.

Paylaş

Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cemaatin İsrail’le iş birliği yaptığı yönündeki suçlamasına yanıt verdi. Gülen, “Kendini yerden yere vurmayan bir insan, dışta suçlu arar ve onları yerden yere vurmaya çalışır...” dedi.

“Kendi konumunu belirleyemeyen ve enaniyet girdabı içinde çırpınıp duran kimseler kusurlarını, kabahatlerini, fazâetlerini ve fecâetlerini setretmek için sun’î gündemler oluşturarak dışta suçlular ararlar” diyen Fethullah Gülen, Erdoğan için ‘densiz’ imasında bulundu: “Böyle yapar ve sun’î mücrimler oluşturursak, milletin dikkatini onlar üzerinde yoğunlaştırmış oluruz ve bizi mesâvîmizle, densizliğimizle göremezler mülahazaları hâkimdir onlarda. Bütün mücrimlerde, günahkârlarda fasl-ı müşterek, ortak düşünce, ortak payda bu evsaftır.”
(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Haşim Kılıç: Artık o dönem kapandı

SONRAKİ HABER

Radyoaktif atık yüklü gemi Türkiye'ye getiriliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...