28 Ocak 2015 09:16

Gülsuyu'da inşaat işçilerine saldırı

İstanbul Maltepe'de Gülsuyu Mahallesi'nde inşaat işçilerine saldıran bir grubun, 2'si ağır 3 işçiyi yaraladığı belirtildi.

Paylaş

Gülsuyu Mahallesi'nde inşaat işçilerine saldıran bir grubun, 2'si ağır 3 işçiyi yaraladığı belirtildi. 

Maltepe Gülsuyu Mahallesi Pınar Sokak'ta bir inşaatta çalışan inşaat işçilerin, uyuşturucu madde bağımlısı oldukları belirtilen kişilerin saldırısına uğradığı kaydedildi. İddialara göre, Gülsuyu Mahallesi'nde oturan uyuşturucu kullanıcısı kişiler inşaatta çalışan işçiler ile sözlü tartışma yaşadıktan sonra alandan uzaklaştı. Kısa süre sonra olay yerine ellerinde sopa, bıçak ve palalar ile dönen kişiler, işçilere saldırarak İsa Yılmaz, İsmet Tali ve Muhacir Koç isimli işçileri çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralanan işçiler, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri inceleme başlatırken, saldırganlarda kaçarak izini kaybettirdi

Olaya tepki gösteren mahalle sakinleri, saldırıyı gerçekleştiren şahısların uyuşturucunun etkisiyle saldırıyı gerçekleştirdiğini belirterek, mahallelerinde uyuşturucu kullanımı nedeniyle can güvenliklerinin olmadığını söyledi. (DİHA)
 
 

ÖNCEKİ HABER

İngiliz kulüpleri uluslararası transfer şampiyonu

SONRAKİ HABER

Tuncel: Tabii ki Kobanê için sokağa çıkacaktık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...