21 Temmuz 2011 07:11

AKP’li vekilin ibadeti ‘Erdoğan’a dokunmak’

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, partililerin Ankara ziyaretinde “Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir” dedi. Daha önce de AKP Aydın İl Başkanı İsmail Eser Başbakan Erdoğan’ı ‘Peygamber’ ilan etmişti.Seçim bölgesi İ

AKP’li vekilin ibadeti ‘Erdoğan’a dokunmak’
Paylaş

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, partililerin Ankara ziyaretinde “Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir” dedi. Daha önce de AKP Aydın İl Başkanı İsmail Eser Başbakan Erdoğan’ı ‘Peygamber’ ilan etmişti.

Seçim bölgesi İnegöl İlçesi’nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara’da ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür yemeği veren AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kendisine, Plan Bütçe Komisyonu’nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gelerek kendilerini ziyaret eden arkadaşlarının Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşüp, ellerini sıktıklarını söyledikten sonra, “Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Varlığı ile bile bizlere enerji veriyor” dedi.

Şahin bu sözlerinin yayınlanmasının ardından gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada ise “Müminin mümini sevmesi ibadettir. Biz başbakanımızı çok seviyoruz. Kastı aşan bir olay yok” dedi.

AKP eski Aydın İl Başkanı İsmail Eser de Başbakan Erdoğan’ı ‘Peygamber’ ilan etmiş ve bu açıklamaya gelen tepkiler üzerine İsmail Eser partiden ihraç edilmişti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Yaz sıcakları ölüme davetiye çıkarıyor

SONRAKİ HABER

Ergenekon’a yeni hakim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...