20 Temmuz 2011 11:36

KESK Genel Meclisinin ilk toplantısı cumartesi

KESK Meclisi ilk toplantısını 23 Temmuz Cumartesi günü yapacak. En üst karar organı olan KESK Meclisi toplu görüşme gündemiyle toplanıyor.KESK 4. Olağan Genel Kurulunda tüzükte yapılan değişiklikle oluşturulan KESK Meclisi ilk toplantısını bu hafta sonu gerçekleştiriyor. Konfederasyonun en üst karar organı olan KESK Meclis

KESK Genel Meclisinin ilk toplantısı cumartesi
Paylaş

KESK Meclisi ilk toplantısını 23 Temmuz Cumartesi günü yapacak. En üst karar organı olan KESK Meclisi toplu görüşme gündemiyle toplanıyor.

KESK 4. Olağan Genel Kurulunda tüzükte yapılan değişiklikle oluşturulan KESK Meclisi ilk toplantısını bu hafta sonu gerçekleştiriyor. Konfederasyonun en üst karar organı olan KESK Meclisi, genel kurulda seçilen 50 üye, konfederasyona bağlı sendikaların genel başkanları ve Merkez Yürütme Kurulu üyelerinden oluşuyor.

Cumartesi günü Ankara’da Eğitim Sen Genel Merkezinde yapılan toplantı tek gündemli. Toplantıda KESK’in toplu görüşme ya da yasal düzenleme yapıldığı takdirde toplu sözleşme sürecinde nasıl bir tutum alacağı değerlendirilecek. Toplantıda, Kültür Sanat-Sen ve Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikasının (BTS) süreç hangi şekilde gelişirse gelişsin grev kararı alınmasını önereceği belirtiliyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

MHP: Başbakan nihayet bizim çizgimize geldi

SONRAKİ HABER

Tek kişilik direnişe destek artıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...