20 Temmuz 2011 11:04

MHP: Başbakan nihayet bizim çizgimize geldi

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, son günlerde Kürt sorununa ilişkin sert açıklamalar yapan Başbakan Tayyip Erdoğan için, “Başbakan nihayet bizim düşüncemize geldi” dedi.Kürt sorununda daha fazla operasyon isteyen, ‘tek bir terörist kalmayıncaya dek savaş sürsün’, ‘sınır ötesi operasyonla

MHP: Başbakan nihayet bizim çizgimize geldi
Paylaş

Kürt sorununda daha fazla operasyon isteyen, ‘tek bir terörist kalmayıncaya dek savaş sürsün’, ‘sınır ötesi operasyonlar yapılsın’ diyen, her fırsatta BDP’yi hedef gösteren ve gerilimi yükselten açıklamalar yapan MHP’den Başbakan’a destek geldi.

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, katıldığı bir televizyon programında PKK’ye ve hükümetin Kürt sorununa bakışına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Oğan, “Türkiye’de Türk-Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır. Bu zamana kadar yapılan en büyük sorun teşhis konulamamasıdır. Bugün Başbakan nihayet bizim düşüncemize gelmiştir. Bizler MHP olarak Türkiye’nin terörden kurtulması için her türlü yardıma hazırız. Bunun için hükümetin desteklenmesi gerekiyorsa biz varız” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan gerilimi Kıbrıs'a taşıdı

SONRAKİ HABER

KESK Genel Meclisinin ilk toplantısı cumartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...