16 Ocak 2015 12:45

Fındıklı’da uyuşturucuya karşı kampanya

Rize Fındıklı’da Halkların Demokratik Partisi ve Halkların Demokratik Kongresi uyuşturucuya ve çeteleşmeye karşı imza kampanyası başlattı.

Paylaş

Hamdi GÖKDENİZ  
Rize

Rize Fındıklı’da Halkların Demokratik Partisi ve Halkların Demokratik Kongresi uyuşturucuya ve çeteleşmeye karşı imza kampanyası başlattı. Kampanya hakkında bilgi veren Mine Gümüşoğlu, bir anne olarak çocuğunun kesinlikle uyuşturucu kullanmasını istemediğini ifade ederek, “Ben anneleri kadınları bilgilendirmek için buradayım. Bu kampanyaya tüm kadınları katmalıyız. Çünkü o illeti kullanan çocuklar da bizim çocuklarımızdır” dedi. 

Hasan  Zorlucan da, “Uyuşturucunun bütünüyle önlenmesinin bu sistemde mümkün olmadığını biliyoruz. Ama azaltılması açısından yapılması gereken bir takım olanaklar sağlanabilir. Bunun için gençlerin eğleneceği, dinleneceği, spor yapabileceği alanlar yaratılmalı. Kaymakamlık ve belediyeyle görüşerek, gençlerimize bu olanakları sağlamaya çalışacağız” diye konuştu. 

Turgay Köse de, Fındıklı’da uyuşturucu kullanımına sık rastlandığını ifade ederek, “Gençlerimiz  uyuşturucu kullanımında ölüm durumuna gelmektedir. Buna karşı duyarlı olmak için kampanyayı örgütledik. Yerel yönetimlerden sosyal aktivitelerin önünün açılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

ÖNCEKİ HABER

Polis amcaoğlunu işaret etti

SONRAKİ HABER

Fotoğrafın Diliyle Van ve Yaşam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...