12 Ocak 2015 08:41

Adana'da parkta sabahlayan yaşlı adam soğuktan öldü

Adana'da bir kişi arkadaşı ile birlikte geceyi geçirdiği paktaki çardakta soğuktan öldü.55 yaşlarındaki Hakan isimli yaşlı adamın aşırı soğuktan dolayı kalp krizi geçirdiği belirtiliyor. Arkadaşı Şıh Mehmet Burkay, hava aşırı soğuk olunca yataktan çıkmadan ölümle ilgili ifade verdi.

Paylaş

Adana'da bir kişi arkadaşı ile birlikte geceyi geçirdiği paktaki çardakta soğuktan öldü.
55 yaşlarındaki Hakan isimli yaşlı adamın aşırı soğuktan dolayı kalp krizi geçirdiği belirtiliyor. Arkadaşı Şıh Mehmet Burkay, hava aşırı soğuk olunca yataktan çıkmadan ölümle ilgili ifade verdi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi üzerindeki Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yakınlarında yaşandı. Soyadı belirlenemeyen Hakan adlı kişi, arkadaşı Şıh Mehmet Burkay ile birlikte kalacak yerleri olmadığı için parktaki çardağın altına sığındı. Gece aşırı soğuk olmasına rağmen biraz da alkol alan iki yaşlı daha sonra üzerlerini battaniye ve yorganlarla örtüp yattı. Şıh Mehmet Burkay, sabah arkadaşını uyandırmak istedi ancak cevap alamadı. Hareketsiz olduğunu görünce bağırarak yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na yakın yerdeki çardağa gelen güvenlik personeli, yaşlı adamın yardım istemesi üzerine 112 acil yardım ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaşlı adamın öldüğünü belirledi. Aşırı soğuktan muhtemelen kalp krizi geçirip öldüğü belirlenen yaşlı adamın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada, Şıh Mehmet Burkay, arkadaşının ölümüyle ilgili polise ifade verirken bile yataktan çıkmadı. (CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

Öğrenci servisi şarampole uçtu: 12 yaralı

SONRAKİ HABER

Kar yağışı Anadolu yakasında etkili oluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...