20 Temmuz 2011 07:11

Hak-İş Pazartesi günü masaya oturuyor

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı yaklaşık 30 bin işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 25 Temmuz 2011 Pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda yapılacak.Hak-İş ile toplu iş sözleşmelerinden sorumlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında kamu toplu iş s&

Hak-İş Pazartesi günü masaya oturuyor
Paylaş

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı yaklaşık 30 bin işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 25 Temmuz 2011 Pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda yapılacak.

Hak-İş ile toplu iş sözleşmelerinden sorumlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında kamu toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri için takvim belirlendi. Buna göre, Hak-İş Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu, önümüzdeki Pazartesi günü saat 14.00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelecek. Hak-İş’e bağlı sendikaların örgütlü olduğu kamu işyerlerindeki sendikalar ile kamu işveren sendikaları arasında yürütülen görüşmelerde çerçeve protokolün Pazartesi günü yapılacak görüşmelerde belirlenmesi bekleniyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

'Başbakan çağrı yapsın, 1 haftada çözeriz'

SONRAKİ HABER

Van Gölü Kültür Sanat Festivali yarın başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...