05 Ocak 2015 18:30

Tranzon, uzatmada 1 puanı kaptı

Süper Lig'in 16. hafta maçında Trabzonspor'u konuk eden Balıkesirspor, 90+4'e kadar 2-1 önde götürdüğü maçta bu üstünlüğünü koruyamadı.

Paylaş

Süper Lig'in 16. hafta maçında Trabzonspor'u konuk eden Balıkesirspor, 90+4'e kadar 2-1 önde götürdüğü maçta bu üstünlüğünü koruyamadı.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta Balıkesirspor'un gollerini 7. dakikada penaltıdan ve 10. dakikada Roland Vargas kaydetti. Konuk Trabzonspor'un gollerini ise 62. dakikada Mehmet Ekici ve 90+4. dakikada da Oscar Cardozo attı.

Bu sonuçla Balıkesirspor puanını 12 yaparken 18. sırada kaldı. Trabzonspor 23 puanla 7. sıradaki yerini korudu. 

47. dakika Özer Hurmacı'nın sağ kanattan yaptığı ortasında topa iyi yükselen Sefa Yılmaz, ceza sahası sağ çaprazından kafayla şutunu çekti. Meşin yuvarlak uzak kale direğinin dibinden auta çıktı.

49. dakikada ceza sahası çizgisinin biraz önünde topla buluşan Sefa Yılmaz, sol ayağıyla şutunu çekti. Ancak top defanstan geri geldi. Dönen topu iyi takip eden Mehmet Ekici, ceza sahası dışından sol çaprazdan sert bir şut çekti. Kaleci Emrullah Şalk iki hamlede topun sahibi oldu.

56. dakikada Sercan Yıldırım'ın ceza sahası çizgisi üzerinden sağ taraftan açtığı iyi ortasını Burak Çalık, vole vuruşuyla tamamlamak istedi. Yere çarpan top yavaşladıktan sonra kalenin hemen sağından auta çıktı.

62. dakikada konuk ekip Trabzonspor farkı bire indirdi. Ceza sahasının biraz gerisinde topla buluşan Oscar Cardozo, havadan defansın arkasına attığı pas ile topu Mehmet Ekici'yle buluşturdu. Altı pasın biraz ilerisinde kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Ekici meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1.

68. dakikada ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Ekici, sol ayağıyla yerden çektiği sert şutunu kaleci Emrullah kurtardı.

84. dakikada Aykut’un ara pasında cezaalanı içinde topla buluşan Sercan uygun pozisyondan faydalanamadı.

85. dakikada sol kanatta topla buluşan Sercan Yıldırım, önündeki boş alanı katettikten sonra kaleci ile tekrar karşı karşıya kaldı. Çaprazdan vuruşunda top yandan auta çıktı.

90+4. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada gelişen Trabzonspor atağında sol çaprazdan yapılan ortada seken topu takip eden, Oscar Cardozo'nun şık vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Belediye başkanlarına 'Öcalan' gözaltısı

SONRAKİ HABER

Komisyon üyelerinin hür kararıymış...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...