19 Temmuz 2011 10:43

Taşeron PTT işçilerinden motorlu maaş protestosu

İstanbul Avrupa yakasında PTT’de taşeron olarak çalışan bir grup motosikletli kargo dağıtıcısı, maaşlarını alamadıkları için eylem yaptı. Unkapanı Köprüsü’nden Taksim Meydanı’na kadar motorlarıyla çıkan grup adına açıklama yapan Baki Yiğitoğlu, yaklaşık bir buçuk aydır maaşlarını alamadıklarını

Taşeron PTT işçilerinden motorlu maaş protestosu
Paylaş

Yaklaşık 20 motosikletli kurye, Unkapanı Köprüsü’nde bir araya gelerek Taksim’e doğru harekete geçti. Yol boyunca korna çalarak eylemlerine sürücülerden de destek isteyen kargo dağıtıcısı grup Taksim Meydanı’nda toplandı.

Grup adına açıklama yapan Baki Yiğitoğlu, PTT’ye hizmet veren bir taşeron şirkette çalıştıklarını ve yaklaşık bir buçuk aydır maaşlarını alamadıklarını dile getirdi. Ekonomik sorunlarını defalarca dile getirdiklerini ancak her defasında çözüleceği sözü aldıklarını belirten Yiğitoğlu, ancak bu zamana kadar durumlarında bir iyileşme olmadığını söyledi.

Protestoya katılan diğer motorcular da, 86 taşeron PTT çalışanının aynı durumda olduğunu, ancak bazı şirket görevlileri tarafından bu eylemi yapmamaları konusunda uyarıldıklarını ifade etti. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Kampana'da saldırılara karşı ortak mücadele çağrısı

SONRAKİ HABER

Türk-İş yüzde 4 zamda anlaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...