30 Aralık 2014 10:52

'Yeni yılda taşeron çalışmayacağız' diyerek iş bıraktılar

Urfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 100 işçi, yeni yılda taşeron olarak çalışmak istemediklerini söyledi ve iş makinalarının kontaklarını kapatarak iş bıraktı.

Paylaş

AKP'li Urfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 100 işçi, yeni yılda taşeron olarak çalışmak istemediklerini söyledi ve iş makinalarının kontaklarını kapatarak iş bıraktı.

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde taşeron firmada çalışan yaklaşık 100 işçi yeni yılda, taşeron olarak çalışmak istemediklerini ifade ederek, protesto için kontak kapattı. Sancaktar Mahallesi’nde toplanan ve iş makinelerinin kontaklarını kapatarak iş bırakan işçiler, araçların anahtarlarını göstererek çözüm buluncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini kaydetti. Taşeron işçi olarak çalışmayı istemediklerini dile getiren işçiler, sorunlarının çözüme kavuşmaması halinde açlık grevine başlayacaklarını da kaydetti. (Urfa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

EMEP: Yeni bir dünya mücadelesi sürecek

SONRAKİ HABER

Kandıra Cezaevi'nde açık görüşe keyfi engel

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa