18 Temmuz 2011 10:07

Operasyonlar Bölge'ye yayılıyor

DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde yaşanan çatışmanın ardından arttırılan askeri operasyonlar yayılarak sürüyor. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 3. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığından Goman Dağı’na top atışları yapılırken, Muş kırsalında da askeri bir operasyon başlatıldı.Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde b

Operasyonlar Bölge'ye yayılıyor
Paylaş

DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde yaşanan çatışmanın ardından arttırılan askeri operasyonlar yayılarak sürüyor. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 3. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığından Goman Dağı’na top atışları yapılırken, Muş kırsalında da askeri bir operasyon başlatıldı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bulunan Goman Dağı’na yönelik top atışları yapıldı. 3. Dağ ve Komando Taburu Komutanlığı tarafından dün gece yapılan top atışları nedeniyle Şemdinlililer tedirgin. Muş merkezden sabah yola çıkan yüzlerce askerin de Elçiler köyü kırsalında bulunan Gula Resulan ve Mirhesen bölgesinde operasyon başlattıkları öğrenildi. Diyarbakır’da da sabah saatlerinden itibaren hava hareketliği yaşandı. Diyarbakır 2. Taktik 8. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan çok sayıda savaş uçağı havalandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Uçurtmalar Ceylan için havalandı

SONRAKİ HABER

‘Meclis TV’nin yayınını kısıtlamayın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...