18 Temmuz 2011 09:35

CHP’li Kart’tan Konya Atatürk Stadyumu ile ilgili iddia

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, “Konyaspor’u ‘Avrupa takımı’ yapacağız vaadiyle Konyalıyı oyalayanlar, Konyaspor’un küme düşmesine yol açacak zemini yarattıkları gibi, bir taraftan da Konya Atatürk Stadyumu’nun bulunduğu ve kentin en merkezi bölgesinde bulunan alanı pazarlama arayışı içine girmişlerdir&rdqu

CHP’li Kart’tan Konya Atatürk Stadyumu ile ilgili iddia
Paylaş

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, “Konyaspor’u ‘Avrupa takımı’ yapacağız vaadiyle Konyalıyı oyalayanlar, Konyaspor’un küme düşmesine yol açacak zemini yarattıkları gibi, bir taraftan da Konya Atatürk Stadyumu’nun bulunduğu ve kentin en merkezi bölgesinde bulunan alanı pazarlama arayışı içine girmişlerdir” dedi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, TBMM Başkanlığına, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Kapalı kapılar ardında haksız imar rantı yaratılmak istenildiğine dair kaygıları olduğunu ifade eden Kart, Bakan Kılıç’a şu soruları yöneltti:
“Mevcut stadyumun akıbeti nedir? Devlet Su İşleri ve Endüstri Meslek Lisesiyle birlikte alışveriş merkezine ticari alana dönüştürüleceği yönünde herhangi bir çalışma yapılmakta mıdır?
2013 yılında biteceği söylenen yeni stadyum ile ilgili gelişmeler nedir?
Stadın yeri belli değilse kamuoyuna neden açıklama yapılmamaktadır? Birilerine rant mı sağlanmak istenilmektedir?​” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Tıp öğrencileri Yüksekova’da sağlık taraması yapacak

SONRAKİ HABER

A.S.’yi kim kaçırdı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...