23 Aralık 2014 10:53

Ülker işçilerine destek sürüyor

ÖZ GIDA-İŞ’ten istifa ederek DİSK/Gıda-İş’e üye oldukları için işten atılan ve 58 gündür direnen Ülker işçilerine destek de her geçen gün artıyor

Paylaş

ÖZ GIDA-İŞ’ten istifa ederek DİSK/Gıda-İş’e üye oldukları için işten atılan ve 58 gündür direnen Ülker işçilerine destek de her geçen gün artıyor Öz Gıda-İş’ten ayrılarak Tek Gıda-İş’e geçtikleri için işten atılan, günlerce polis saldırısına uğrayan 28 Nestle işçisi de “ Öz Gıda-İş mağduru Ülker işçisi yalnız değilsin” yazılı dövizler açtılar, fotoğraflarını sosyal medya da paylaşarak dayanışma mesajlarını ilettiler.

Bir destek de Leke Jeans işçilerinden geldi. Gazetemize konuşan Leke İşçisi Süheda Dikkaya, “Ülker’de çalışan işçi arkadaşlarımızın haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Onlarla dayanışmak adına takvimlerini aldım. Ülker işçilerine mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi. Yine başka bir Leke çalışanı da “Ülker işçilerinin direnişini sonuna kadar destekliyorum. Bu haklı mücadelelerini bir an önce kazanmalarını temenni ediyorum” diye konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Torun Center işçileri için adalet!

SONRAKİ HABER

Baskılara karşı asistan çalıştayı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...