18 Aralık 2018 17:45

Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 13'ü öğrenci, 15 kişi yaralı

Gelibolu'da öğrencileri taşıyan servis ile kamyon çarpıştı. Kazada, minibüs ve kamyon sürücüleriyle birlikte, 13 lise öğrencisi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesinin Yülüce köyü yolu üzerinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada, minibüs ve kamyon sürücüleriyle birlikte, 13 lise öğrencisi hafif şekilde yaralandı.

DHA'da yer alan habere göre kaza, saat 18.30 sıralarında Evreşe Beldesine bağlı Yülüce köyü yolu üzerinde meydana geldi. Gelibolu ilçesinde taşımalı eğitim gören lise öğrencilerini okul çıkışı Yülüce ve Çokal köyüne taşıyan Sezgin Güder yönetimindeki servis minibüsü, karşı yönden gelen L.B. yönetimindeki kamyon ile çarpıştı. Kazada servis minibüsü sürücüsü Sezgin Güder ile L.B. yönetimindeki kamyon sürücüsü ve servis aracındaki 13 lise öğrencisi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 2 sürücü ile hafif şekilde yaralanan 13 öğrenci Çanakkale, Gelibolu ve Keşan’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Paris'te lise öğrencilerinin protestosu sürüyor

SONRAKİ HABER

Silivri'de şiddetli rüzgar çatıları uçurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...