19 Kasım 2018 06:39

"MHP'nin Siverek adayıyım" diyen Bucak'tan "Mezar"lı tehdit

Siverek adayı Bucak, 'Diğer partilerin arabalarını Siverek'te görürsem şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar' dedi.

MHP logosu

Paylaş

Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP Siverek Belediye Başkan aday adayı olduğunu, "Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" sözleriyle açıkladı. Bucak daha önce de AKP'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olmuştu.

Adaylığıyla ilgili Güneydoğu TV'ye açıklamalar yapan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" dedi.

DİĞER PARTİLERE TEHDİT

Bucak, şöyle konuştu:

"Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi, satıp geliyorum. Ben oraya seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. İlk Karacadağ'a gidiyorum. Hodri meydan.

Bucak'ta bu saatten sonra Trump gezemez, Trump. Kimse Bucak imparatorluğunu yıkamaz. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini vurur. Bir daha da Siverek'e sokmaz insanı."

 

ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

Öte yandan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, Genel Merkez Seçim Komisyonunun yaptığı değerlendirme sonucu adaylığı kesinleşen isimler arasında Siverek Belediye Başkan adayı olarak Fatih Mehmet Bucak yer aldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Soğanın fiyatına yüzde 100 zam

SONRAKİ HABER

İDO'dan 'iptal' açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...