17 Kasım 2018 05:31

Aslıhan'ın beyin ölümü gerçekleşti, öğrenciler üst geçit istedi

Antalya'da kazada yaralanan Üniversiteli Aslıhan Kocapınar'ın beyin ölümü gerçekleşti. Öğrenciler bölgede üst geçit talep etti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralan Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Aslıhan Kocapınar'ın (19) beyin ölümü gerçekleşti. Öğrenciler kazanın gerçekleştiği bölgede üst geçit talep etti. 

AÜ Mimarlık Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Aslıhan Kocapınar, akşam saatlerinde üniversite yerleşkesinin kuzey kapısından çıkarak yolun karşısına geçmek istedi. Kocapınar'a, sürücüsünün ismi açıklanmayan bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Kocapınar için çevredekiler sağlık ekiplerinden yardım istedi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Aslıhan Kocapınar'ın kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Olaya tepki gösteren üniversitesi öğrencileri, kazanın meydana geldiği Hürriyet Caddesi'ne üst geçit yapılması için sosyal medyada '#aslıhankocapınar' başlık etiketiyle kampanya başlattı. Öğrenciler daha önce de bölgede kazaların yaşandığını ve üst geçit yapılmasını talep ettiklerini belirtti. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sanık avukatları hafriyat kamyonun ezdiği Şule İdil Dere'yi suçladı

SONRAKİ HABER

Bakan Akar: ABD'den YPG ile olan iş birliğini kesmesini bekliyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa