15 Ekim 2018 19:50

Trump'tan muhtemel rakibine: Ülkemizi Venezuela’ya çevirir

Donald Trump, başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı olması beklenen Elizabeth Warren için 'Ülkemizi Venezuela’ya çevirir' dedi.

Fotoğraf: Gage Skidmore/Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, 2020'de ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı olması beklenen Senatör Elizabeth Warren hakkında, "Ülkemizi Venezuela’ya çevirir" yorumunda bulundu.

Trump, gelecek Başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı olarak kendisine karşı yarışması beklenen Massachusetts Senatörü Warren hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Demokrat partinin "saygın" isimlerinden biri olarak kabul edilen Warren'in kendisiyle yarışmasını umduğunu belirten Trump, “Umarım Başkanlık için yarışır, çünkü çok kolay bir rakip olacaktır. Umarım yarışır. Zor olacağını hiç düşünmüyorum" dedi.

Trump, Warren'in ülkeyi mahvedeceğini ileri sürerek, "Ülkemizi mahveder. Ülkemizi Venezuela’ya çevirir” ifadelerini kullandı.

Senatör Elizabeth Warren, ABD'de 2020'de yapılacak Başkanlık seçimleri için Demokratların muhtemel adayları arasında yer alıyor. (Washington/AA)

ÖNCEKİ HABER

Ekşi'ye göre soyunma odasındaki saldırı, 'ufak bir ağız münakaşası'!

SONRAKİ HABER

Suudi Arabistan uçağı eğitim sırasında düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa