KKTC’de zam tepkisi: Damada benzin bidonu, geline tüp taktı

KKTC'de zamlara tepki gösteren Lefkoşalı siyasetçi Çetin Sadeli, katıldığı bir düğünde damada benzin bidonu, geline ise tüp hediye etti.

24 Eylül 2018 14:25
Paylaş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düğün törenine katılan Lefkoşalı siyasetçi Çetin Sadeli, akaryakıt ile tüpe yapılan zamları protesto etmek için damada bidon içinde benzin, geline ise tüp verdi.

Mehmet Ekin Vaiz ile Gülşen Erçin, Lefkoşa'da dün gerçekleştirilen düğün töreniyle evlendi. Çiftin düğününe Lefkoşalı siyasetçi Çetin Sadeli de katıldı. Sadeli, davetlilerin şaşkın bakışları arasında, düğünün yapıldığı mekana, bir elinde benzin bidonu diğer elinde tüp ile girdi. Takı töreninde de sıraya elindekilerle giren Sadeli, damada bidon içinde benzin, geline ise tüp verdi. Sadeli, akaryakıt ile tüpe yapılan zamları protesto etmek için bu eylemde bulunduğunu söyledi.

'RÜŞVET' VAADİYLE OY İSTEMİŞTİ

Öte yandan Çetin Sadeli, KKTC'de ocak ayında yapılan parlamento seçiminde, bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Kazanması halinde rüşvet ve yolsuzluk yapılacağını vadeden Sadeli, siyasi partilerin tümünü yolsuzluk ve hırsızlıkla suçlamıştı. Sadeli, seçim döneminde 'Yiyenler gidecek, hepimiz yiyeceğiz' sloganıyla reklam filmi hazırlatmıştı. Seçimi kazanamayan Çetin Sadeli, 3 bin 200 oy almıştı. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Denizli'de yayla suyunun kurutulacak olmasına halk tepki gösterdi

SONRAKİ HABER

Mıgırdiç Margosyan: O eski Diyarbakır benim yazdığım kitaplarda kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...