22 Eylül 2018 04:43

Tarım işçilerini taşıyan minibüs bariyerlere çarptı, 17 kişi yaralandı

Antep'te tarım işçilerini taşıyan minibüs yol kenarındaki bariyerlere çarptı, 5'i çocuk olmak üzere araçtaki 17 kişi yaralandı.

Fotoğraf: Mustafa Kanlı/DHA

Paylaş

Antep'te tarım işçilerini taşıyan ve lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan minibüs bariyerlere çarptı. Kazada 5'i çocuk, 17 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 19’uncu kilometresinde meydana geldi. Ankara'dan Şanlıurfa'ya giden ve tarım işçilerini taşıyan Sinan Burdakoçi (42) yönetimindeki 63 EV 070 plakalı minibüs, Nizip ilçesi yakınlarında lastiğinin patlaması üzerine sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Sinan Burdakoçi ile minibüste bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 5’i çocuk 17 kişi yaralandı. Minibüste sandık içerisinde bulunan kümes hayvanları ise kazada zarar görmedi. Yaralılar ambulanslarla Nizip ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırdı. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazada hurdaya dönen minibüsten çıkarılan kümes hayvanları da jandarma tarafından muhafaza altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Manisaspor'un kasaba olan borcu sebebiyle kupalarına haciz geldi

SONRAKİ HABER

'3. havalimanının açılışı 31 Aralık 2018'e ertelendi' iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa