VİZYONDA BU HAFTA - 24 AĞUSTOS 2018

İNANILMAZ AİLE 2 (INCREDIBLES 2)

Brad Bird’in yönettiği animasyon film İnanılmaz Aile 2'yi (Incredibles 2) Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell ve Huck Milner seslendiriyor.

Filmde Helen, süper kahramanların imajını yeniden yaratabilmek için yapılan bir kampanyaya öncülük etmesi için çağrılırken Bob da Violet, Flash ve süper güçleri ailesi tarafından yeni yeni keşfedilen bebek Jack ile birlikte onların normal ev hayatını yönetmektedir. Helen, insanları uzaktan bile oynatabilen kötü karakterle mücadele ediyor.

ADALET 2 (THE EQUALIZER 2)

Antoine Fuqua’nın yönettiği Adalet 2'de (The Equalizer 2) Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders ve Bill Pullman oynuyor.

Eğer bir sorununuz varsa ve gidecek kimseniz yoksa, Robert McCall size yardım edecektir: O, adalet sağlayıcıdır. McCall dövülmüş, sömürülmüş ve zulüm görmüşlere şaşmaz bir adalet sunarak yardım edegelmiştir. Fakat bu kez, McCall’un tehlikeli geçmişi bizzat kendi yakın çevresine ulaştığında, skoru eşitlemek için tüm yeteneklerine ihtiyacı olacaktır.

TANRIDAN GELEN (REVELATOR)

J. Van Auken’in yönettiği Tanrıdan Gelen (Revelator) filminde Lillian Solange Beaudoin, Barrow Dawis Tolot, Shelly DeChistofaro ve Joe DeSoto rol alıyor.

John, olağan üstü psişik güçlere sahip olan özel yetenekleri olan birisidir. Ölüleri görmekte ve onlarla bağlantı ve iletişim kurabilmektedir. Bellvue ise aile imparatorluğunun son varisinin bir müddet önce esrarengiz ve şüpheli bir şekilde gerçekleşen ölümünü soruşturmaktadır.

ACAYİP GÜZELİM (I FEEL PRETTY)

Abby Kohn ile Marc Silverstein’in yönettiği Acayip Güzelim (I Feel Pretty) isimli filmde Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski ve Naomi Campbell oynuyor.

New York’ta iyi bir işi, arkadaşları ve dairesi olan Renee tüm bunlara rağmen kurduğu büyük hayallerine ulaşamadığı için mutsuzdur, ta ki kafasını çarptığı bir kazadan sonra gözlerini açıp aynaya bakana kadar. Sanki büyülü bir değnek değmiş ve dileğini yerine getirmiş gibi değişmiştir. Artık güzel bir kadındır. Bu fiziksel değişimle beraber hayatı da tam istediği gibi değişmeye başlar.

REKLAM

PAKETLERİ İNCELE

EDEPSİZ KUKLALAR (THE HAPPYTIME MURDERS)

Brian Henson’un yönettiği Edepsiz Kuklalar'da (The Happytime Murders) Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph ve Leslie David Baker rol alıyor.

Edepsiz Kuklalar, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmektedir. 1980’li yılların çocuk programı The Happytime Gang’in oyuncu kuklaları bir bir ölü bulunmaya başladığı zaman alkolik ve gözden düşmüş bir LAPD dedektifi tekrar dedektifliğe soyunuyor ve bu ölümlerin peşine düşüyor.

YÜZ (TWARZ - MUG)

Malgorzata Szumowska’nın yönettiği Yüz'de (Twarz – Mug) Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Malgorzata Gorol ve Roman Gancarczyk oynuyor.

Metallica hayranı, yakışıklı Jacek müziğe, sevgilisine ve köpeğine tutkuyla aşıktır. Tüm ailesi, yaşadığı kasabanın sakinleri ve iş arkadaşları, Onu “eğlenceli bir çılgın” olarak görmektedir. Bir gün yaşadığı iş kazası yüzünden tüm gözler ona çevrilir, çünkü ülkede yüz nakli yapılan ilk kişi olacaktır.

GECE GELEN (IT COMES AT NIGHT)

Trey Edward Shults’un yönettiği Gece Gelen'de (It Comes at Night) Christopher Abbott, Joel Edgerton, Carmen Ejogo ve Riley Keough oynuyor.

Gelecekte, dünyanın bambaşka bir hal aldığı filmde Paul, terk edilmiş güvenli bir evde eşi ve oğluyla kendine düzen kurmuş ve onlara huzurlu bir hayat sunmuş bir aile babasıdır. Tüm dünyaya korkutucu bir dehşet saçan tehditten korunmak için büyük bir emek harcayan babanın kararlılığı, genç, umutsuz ve çaresiz bir gencin evlerine sığınmak istemesiyle sarsılacaktır.

İKİ İYİ ÇOCCUK

Mehmet Demir Yılmaz’ın yönettiği ki İyi Çocuk'ta Sarp Levendoğlu, Sevcan Yaşar, Kazım Karakadıoğlu ile Murat Serezli rol alıyor.

Zihinsel yetersizlik yaşayan Ercan, çocukken babasını trafik kazasında kaybetmiş ve derin acılar yaşamıştır. Çıkış yolunu da kendini polis ilan etmekte bulmuştur. Antakya’da annesiyle birlikte yaşayan Ercan’ın dünyasına tüm şehir saygı duymakta, ona sevgi göstermektedir. Şehre yeni gelen başkomiser Serdar ile Ercan arasında özel bir bağ oluşur.

FACİA ÜÇLÜ

Ramazan Özer’in yönettiği Facia Üçlü'de Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül ve Deniz Oral oynuyor.

Sosyal medyada samimiyetleri ile takipçilerini kahkahaya boğan Facia Üçlü ekibi beyazperdede. Tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü Emre’ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre’nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir.