VİZYONDA BU HAFTA - 3 AĞUSTOS 2018

Canavar Gibi Frankenstein

Yönetmen Özgür Bakar'ın senaryosunu Alper Kıvılcım ile birlikte kaleme alığı komedi türündeki film; İstanbul'un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan ve mafya babasıyla ters düşen bir adamın atıldığı macerayı konu ediniyor.

Karanlık Zihinler (The Darkest Minds)

Gerilim ve bilim kurgu meraklılarının ilgisini çekmeye aday filmde; Mandy Moore, Amandla Stenberg, Patrick Gibson ve Harris Dickinson gibi isimler oynuyor.

Eva

68. Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" için yarışan ve başrolünde Isabelle Huppert'ın yer aldığı "Eva", iki ana karakter arasındaki takıntılı ilişkiyi irdeliyor.

Benoit Jacquot'un yönetmen koltuğunda oturduğu Fransız yapımı filmin başrolündeki Isabelle Huppert'a, Gaspard Ulliel ve Julia Roy eşlik ediyor.

Christopher Robin

Ewan McGregor'un başrolünde yer aldığı "Christopher Robin", kendi ailesini kuran ve çok da memnun kalmadığı bir işte çalışan Christopher Robin'in çocukluğunda beraber oyunlar oynadığı arkadaşlarıyla yolunun yeniden kesişmesini konu ediniyor.

Şeytan Kapısı (Devil’s Gate)

Yönetmen Clay Staub'un senaryosunu Peter Aperlo ile birlikte kaleme aldığı film; ortadan kaybolan bir anne ve oğlu için araştırmaya başlayan iki ajanın karşı karşıya kaldığı tuhaf olaylar etrafında dönüyor.

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize

Eric LeMarque'ın aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan "Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize", geçmişindeki travmaları aşmak adına yalnız başına bir dağ evine yerleşen olimpik eski bir sporcunun kar fırtınası sonrası verdiği hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Genç Titanlar Filmi

Aaron Horvath ve Peter Rida Michail'ın yönetmenliğini üstlendiği animasyon "Genç Titanlar Filmi" Hollywood'da dikiş tutturmak isteyen Genç Titanlar'ın dünyayı ele geçirmeye çalışan bir Süper-Kötü'ye karşı mücadelesini anlatıyor.