25 Şubat 2017 13:13

Nihat Doğan çark etti, defalarca özür diledi

Adalet Bakanlığı Müsteşarı’na canlı yayında ‘Sen kimsin lan’ gibi sözler kullanan Nihat Doğan özür diledi.

Paylaş

‘FETÖ’den tutuklu gardiyanların mahkemeye takım elbise ile gelmesi üzerine görevli gardiyanlar hakkında ‘alçaklar’ dediği için kendine sert tepki gösteren Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek’e “Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni” diyen Nihat Doğan, akşam yayımladığı mektupla defalarca özür diledi.

Nihat Doğan bir TV programında “FETÖ” soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye “şık” kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, “alçak gardiyanlar” ifadesini kullanmıştı. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’ten Doğan’ın bu sözlerine sert tepki gelmişti. İpek, “Şarkıcı olduğu söylenen” ifadesinin kullandığı açıklamasında Nihat Doğan hakkında dava açılacağını belirtmişti.

Doğan bunun üzerine önceki gün tekrar televizyona çıkarak elini masaya vurup, “Sen kimsin lan, beni iyi dinle lan, haddini bil lan” sözlerini kullandı. Kanal, canlı yayımlanan programda Nihat Doğan’ın ‘lan’ ifadelerini sansürlense de ekran başındakiler bu ifadeleri çok net bir şekilde duydu. Doğan akşam ise sosyal medya hesabından defalarca özür diledi. Bir özür mektubu yayınlayan Doğan, “Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız tweeti anlamadan yorumladım” dedi. Nihat Doğan’ın bu özrü, sosyal medyada da alay konusu oldu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazetecilik meslek örgütleri dayanışma toplantısı düzenliyor

SONRAKİ HABER

Trakya Üniversitesi’nin yemek zammı ‘trend topic’ oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa