15 Ağustos 2013 18:07

Balçova forumunda eylem kararı alındı

Üçüncüsü düzenlenen Balçova halk forumunda, İnciraltı’nın yapılaşmaya açılmak istendiğine dikkat çekilerek, 17 Ağustos’ta eylem yapma kararı alındı.Saat 20.30’da “Duru Park” önünde bir araya gelen Balçovalılar, Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Müzisyenler De

Balçova forumunda eylem kararı alındı
Paylaş

Saat 20.30’da “Duru Park” önünde bir araya gelen Balçovalılar, Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Müzisyenler Derneğinin eşlik ettiği yürüyüşün ardından Duvara Karşı Tiyatro Topluluğu, “Umut Direnişte” adlı oyununu sergiledi. Tiyatro bitiminde Balçova sakinlerinden Cem Uğur’un moderatörlüğünde forum gerçekleştirildi. 21 Ağustos Çarşamba akşamı dördüncüsü düzenlenecek olan forumda Expo ve İnciraltı sürecinin uzman görüşü eşliğinde konuşulmasına karar verildi. İnciraltı’nın EXPO ile birlikte yapılaşmaya açılmak istenmesine karşı 17 Ağustos’ta eylem yapma kararı alındı.
Son olarak, bir sonraki forumda Gezi tutuklularına gönderilmek üzere iyi dileklerin yazılı olduğu kartların toplanmasına ve Balçova’da oturan gezi tutuklularının ailelerinin ziyaret edilmesine karar verildi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dekanı telefonla işten attılar

SONRAKİ HABER

Cisco 4 bin işçiyi atıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...