12 Haziran 2013 15:07

RTÜK'e ceza kesildi

Uluslararası hacker grubu Anonymous, Radyo Televizyon Üst Kurulu’nu (RTÜK) hackledi.Anonymous RTÜK’ü hacklediğini Twitter’dan duyurdu. Hacklemesinin nedenini ise “Dogrulari yazan medya kuruluslarina ceza verdiniz. Simdi de Anonymous sizi cezalandirdi” diye açıkladı.RTÜK bugün yaptığı toplantının ardından Ulus

RTÜK'e ceza kesildi
Paylaş

Anonymous RTÜK’ü hacklediğini Twitter’dan duyurdu. Hacklemesinin nedenini ise “Dogrulari yazan medya kuruluslarina ceza verdiniz. Simdi de Anonymous sizi cezalandirdi” diye açıkladı.

RTÜK bugün yaptığı toplantının ardından UlusalTV, HalkTV, CemTV ve EMTV’ye para cezası kesilmesini kararlaştırmıştı. Gezi Parkı'nda en çok yayın yapan kanallar olması RTÜK'ün kararını 'Gezi cezası' olarak yorumlattı.

Öte yandan hacker grubu daha önce yayınladığı video ile Türkiye’de yaşanan olaylara sessiz kalamayacağını, Tayyip Erdoğan’ın hemen istifa ederek halkların kendi geleceğini tahin etmesine izin vermesi gerektiğini duyurmuştu. Anonymous yayınladığı videoda Tayyip Erdoğan’ı diktatör olarak yorumlamıştı.

Yayınladığı videonun ardından ise Başbakanlık resmi internet sitesi ve habervaktim.com, hacklemişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Meçhul Şeytan’ın tekinsiz uykusu

SONRAKİ HABER

TRT’nin yaptığı kışkırtıcı yayınlar Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa