12 Haziran 2013 09:44

NTV önünde ikinci protesto

Gezi Parkı direnişinin ilk günlerinde yaşananları yansıtmadığı için eleştirilerin odağına oturan ve Genel Müdür Cem Aydın'ın özür dilemek zorunda kaldığı NTV, ikinci kez izleyicilerinin protestosuna maruz kaldı.Dün NTV’de Taksim Gezi olaylarını tartışan Oğuz Haksever, Taksim’de halka saldıran polise laf ettirmemek

NTV önünde ikinci protesto
Paylaş

Dün NTV’de Taksim Gezi olaylarını tartışan Oğuz Haksever, Taksim’de halka saldıran polise laf ettirmemek için elinden geleni yapmasıyla tepki çekmişti. Canlı yayında konuğu Fatmagül Berktay'ın sözünü kesen ve polisin Gezi Parkı'na gaz bombası atmadığını iddia eden Oğuz Haksever'in istifası için NTV önünde eylem yapıldı. Oğuz Haksever istifa etmemesi durumda eylemler yarın da devam edecek.

Haksever, canlı yayın konuğu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Fatmagül Berktay'ın “Şu an çok endişeliyim. Bizim öğrencilerimiz, evlatlarımız, bu ülkenin en sorumlu yurttaşları orada. Maalesef ben sayın valinin 'sevgili yavrularım' sözlerine inanmıyorum. Gördük, Gezi Parkı’nın içine müdahale var” sözlerine “Polis Gezi Parkı'na girmedi, orada ateş var ve birileri de o ateşi besliyor” diyerek polisi savunmaya çalışmıştı.

Sosyal medya üzerinde Haksever'e 'AKsever' diyerek tepki gösterilmişti. (MEDYA SERVİSİ)

FOTOĞRAF: BİANET

ÖNCEKİ HABER

Birleşik Metal de imzayı attı

SONRAKİ HABER

Almanya’dan Türkiye uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...