11 Şubat 2013 07:27

Cyberdevrim, Solin için hackledi

Sosyalist hack grubu olan Cyberdevrim, akşam saaterinde Bismil Kaymakamlığı'nın resmi sitesini hackledi. Cyberdevrim bu eylemini, annesi KCK operasyonları kapsamında tutuklanan ve lösemi hastası olan 5 yaşındakini Solin'e adadı. Sosyalist hackerlar Bismil Kaymakamlığı'nın resmi sitesine "Adaletsiz ülkenin adaletsiz bakanı, Solin ölmesin. Soli

Paylaş

Sosyalist hack grubu olan Cyberdevrim, akşam saaterinde Bismil Kaymakamlığı'nın resmi sitesini hackledi. Cyberdevrim bu eylemini, annesi KCK operasyonları kapsamında tutuklanan ve lösemi hastası olan 5 yaşındakini Solin'e adadı. Sosyalist hackerlar Bismil Kaymakamlığı'nın resmi sitesine "Adaletsiz ülkenin adaletsiz bakanı, Solin ölmesin. Solin'in annesini serbest bırak. Bu eylem Solin'e adanmıştır" notunu bıraktı.


SOLİN VE MİTHAT'IN SAĞLIĞI İÇİN TAHLİYE TALEBİ

Solin'in annesi Hanım Onur'un tahliyesine ilişkin dilekçe avukatı tarafından Diyarbakır 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. DHA'nın haberine göre, sunulan dilekçede Hanım Onur'un kızı Solin'in 1 yıl önce lösemi hastası olduğu, 8 yaşındaki oğlu Mithat'ın ise epilepsi hastası olduğu belirtildi. Solin'in, annesi tutuklu olduğu için tedaviye cevap vermediği ve son zamanlarda psikolojik travma nedeniyle davranış bozukluğu yaşadığı belirtilerek, anne Hanım Onur'un hasta çocuklarının yanında bulunması gerektiği belirtilerek tahliyesi talep edildi.

Öte yandan hastalığı nedeniyle annesini iki haftadır ziyaret edemeyen Solin'in bu çarşamba annesini ziyaret etmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tunus'ta koalisyon çatırdıyor

SONRAKİ HABER

Alevi örgütleri rolünü oynamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa