17 Ocak 2012 07:31

Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması şahsıma yönelik komplodur

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, şoförü Gülden Çatalbaş'ın "asılsız iddialar" ile gözaltına alındığını belirterek, "Şoförümün asılsız iddialarla gözaltına alınmasını şahsıma yönelik bir komplo olarak değerlendiriyorum" dedi.BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, TBMM personeli ve

Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması şahsıma yönelik komplodur
Paylaş

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, TBMM personeli ve makam şoförü olan Gülden Çatalbaş'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Tuncel, Çatalbaş'ın "aslısız bir iddia" gösterilerek gece gözaltına alındığını belirterek, daha gözaltı işlemi tamamlanmadan polisin medyaya servis ettiği haberlerin internet sitelerinde yer almaya başladığını söyledi. Tuncel, "Şoförüm 4 yıldan bu yana benimle birlikte çalışmaktadır ve söz konusu iddialarla hiçbir alakasının olmadığı açıktır. Şoförümün asılsız iddialarla gözaltına alınmasını şahsıma yönelik bir komplo olarak değerlendiriyorum. Şoförümün derhal serbest bırakılmasını ve bu komplocu tutumdan vazgeçilmesini bekliyorum" dedi. (Ankara/DİHA)


AVUKATA GİZLİ, CİHAN'A AÇIK KARAR

Öte yandan gözaltına alınan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in makam şoförü Gülden Çatalbaş henüz avukatı ile dahi görüştürülmemişken CİHAN haber ajansı, Çatalbaş'ın Başakşehir'de bulunduğu iddia edilen bombalar ile ilgili olarak gözaltına alındığını iddia etti.

BDP İstanbul Milletvekili Tuncel'in makam şoförü Gülden Çatalbaş, dün akşam saatlerinde Beşiktaş Adliyesi'ne giderken, sivil polisler tarafından gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü siyasi şubeye götürülen Çatalbaş'ın neden gözaltına alındığının gerekçesi öğrenilemezken Cihan Haber Ajansı (CİHAN) Çatalbaş'ın gözaltına alınmasına ilişkin dikkat çekici bir haber servis etti. Çatalbaş, dosyada gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle henüz avukatı ile dahi görüştürülmemişken, CİHAN haber ajansı 01.27'de servis ettiği haberlerde; Çatalbaş'ın geçen hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'ndı yakınında bulunduğu iddia edilen patlayıcılarla ilgili gözaltına alındığını ileri sürdü. Çatalbaş'ın söz konusu patlayıcılardan dolayı gözaltına alındığı iddia edilen Metin İ. İlişkisi olduğu haberlerine yer verildi.

ÖNCEKİ HABER

Siirt'te belediyeler ile Sadak'ın evine baskın

SONRAKİ HABER

Biz 'Bitti' demeden bitmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...