14 Ocak 2012 09:59

Megaköye bir kar yağışı yetti!

Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'da karın yüzünü göstermesiyle kentte hayatın durma noktasına gelmesi bir oldu. İstanbul'da, elektrik kesintisi nedeniyle metro ve tramvay seferleri durdu. Birçok ilçede elektrikler kesik.KAR YAĞIŞI BAŞLADITrakya bölgesinden Türkiye'ye giriş yapan kar yağışı, İs

Megaköye bir kar yağışı yetti!
Paylaş

KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Trakya bölgesinden Türkiye'ye giriş yapan kar yağışı, İstanbul'da da yüzünü gösterdi. Kar, Hadımköy, Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarında yağmaya başladı.

Sabah saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakasında hafif şekilde yağmaya başlayan kar, Hadımköy, Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarında etkisini artırdı. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının aralıklarla devam edeceğini dile getirdi.

METRO VE TRAMVAY SEFERLERİ YAPILAMIYOR

İstanbul Ulaşım AŞ'den alınan bilgiye göre, elektrik kesintisi nedeniyle, saat 13.43'ten itibaren metro ve tramvay seferleri yapılamıyor. Seferlerin normale dönmesi için çalışmalar sürüyor. İstanbul'un birçok ilçesinde de elektriklerin kesik olduğu bildirilirken İzmit ve Adapazarı'nda da elektrik kesintisi olduğu aktarıldı.

Kesintinin, Marmara bölgesinin elektriğini sağlayan Türkiye Elektrik İletim A.Ş’deki arızadan kaynaklandığı öne sürüldü.(İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

69. Altın Küre Ödülleri Verilecek

SONRAKİ HABER

Kadınlar şiirlerde nesne değil özne olmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...