01 Aralık 2014 03:57

Eşini, hastanede boğazını keserek katletti

Van'da hastanede çocuğunun yanında refakatçi olarak kalan Filiz Ören, eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Paylaş

Van'da hastanede çocuğunun yanında refakatçi olarak kalan  Filiz Ören, eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Servisi'nde meydana geldi. Aynı serviste tedavi gören çocuğunun yanında refakatçi olarak kalan Filiz Ören'in eşi Rahmi Ören tarafından boğazı kesildi. Filiz Ören aynı hastanenin acil servisine götürülürken, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra Rahmi Ören gözaltına alındı.

Öte yandan Edremit İlçesi TOKİ konutlarına giden yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Cumali Çapar'a ait olduğu belirtilirken, her iki cinayet arasında bağlantı olduğu belirtildi.

Rahmi Ören'in "namusum için karımı ve sevgilisini öldürdüm" dediği öğrenildi. Gözaltına alınan Ören'in ilk ifadesinde eşi Filiz Ören ile Cumali Çapar arasında ilişki olduğunu öğrenince ikisini de öldürdüğünü söylediği belirtildi.

BİR ŞÜPHELİ ARANIYOR

Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan iki cinayetin bağlantılı olduğunu belirterek, cinayetle ilgisi olan bir şüphelinin daha arandığını ifade etti. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olayın meydana geldiği Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde incelemeler yaparak görgü tanıklarıyla görüştü. Ayrıca ekipler hastanedeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Bölümünde tedavi gören Filiz Ören'in 6 yaşındaki çocuğunun da güvenlik gerekçesiyle kaldığı odadan çıkarılarak farklı bir servise götürüldü. Cinayetlerle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Van/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Le Pen oyların yüzde yüzünü aldı

SONRAKİ HABER

Ümraniye Kadın Platformu kuruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...