24 Kasım 2014 11:52

Kanal D haber neden yayınlanmadı?

Haftalardır Kanal D ekranlarında tanıtımı dönen Şeref Meselesi adlı dizi nedeniyle Kanal D haberin yayınlanmadığı iddia ediliyor.

Paylaş

Birbiri ardına ekranlara veda eden Kanal D’nin dizilerinin ardından kanal Şeref Meselesi adlı diziye umut bağladı. Kanal D’de herhangi bir diziyi ya da programı izlerken bir bölümde her an Şeref Meselesi oyuncuları karşınıza çıkıp, pazar akşamı yayınlanacak dizinin reklamı yapılabilir. Geçtiğimiz hafta böyle geçti. Ancak en büyük şaşkınlık yine dizinin yayınlanacağı gün yaşandı. Ana Haber Bülteni ilk kez yayınlanmadı. İzleyiciler tarafından hayretle karşılaşılan durum karşısında haber bülteninin sunucusu Cüneyt Özdemir Twitter hesabından "Bu akşam Kanal D haber yok! Yarın 19.00'da yine beraberiz" demekle yetindi.

İddialar şu yönde:  Şeref Meselesi adlı dizinin yüksek reyting alabilmesi için haberlerin en çok izlendiği saati kullanmak istedi. Son anda bundan vazgeçildi ve dizinin yerine “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı Yarışma programı yayınlandı. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde Kanal D yönetiminden açıklama gelmemişti. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Şeflerin Savaşı

SONRAKİ HABER

Seni seviyorum adamım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...