23 Kasım 2014 07:09

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi vefat etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti.

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde oturan ve bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Fatma Özdağ dün gece yaşamını yitirdi. Fatma Özdağ'ın cenazesinin, bugün Derince'deki Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde yapılacak törenin ardından Tunceli'ye götürülerek toprağa verilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun, İzmit'te oturan kalp ve tansiyon hastası annesi Fatma Özdağ, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Selvi Kılıçdaroğlu, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin." (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Temizlediği palet ölümüne neden oldu

SONRAKİ HABER

Davutoğlu’nun ‘Alevi açılımı’ndan müze çıktı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...