18 Kasım 2014 01:00

Engelleri beraber aşacağız

Merhaba arkadaşlar.Ben Emek Partisi’nin (EMEP) Kayseri’de gerçekleştirmiş olduğu 7. Olağan İl Kongresine katıldım. Ben Kayseri'de yaşayan 20 yaşında genç bir kamu işçisiyim.

Paylaş


Merhaba arkadaşlar.
Ben Emek Partisi’nin (EMEP) Kayseri’de gerçekleştirmiş olduğu 7. Olağan İl Kongresine katıldım. Ben Kayseri'de yaşayan 20 yaşında genç bir kamu işçisiyim.  Kongreye EMEP’li bir arkadaş sayesinde katıldım. Ama aynı zamanda şunu da belirtmek isterim ki milliyetçi bir devlet  işçisiyim.
Kongre beklediğimden  iyi oldu. Açıkçası  sadece genel değerlendirme yapıp kongreyi bitireceklerini zannediyordum. Sadece işçi ölümleri hakkında konuşulacağı yönündeydi ve beklediğim gibi olmadı.  Ülkemizde  gündem olan her siyasi konudan  konuşuldu. Beni kongre de en çok şaşırtan ise CHP İl Başkanı’nın kongreye katılması oldu. Genellikle  parti toplantılarında bu şekilde olmuyor. Hatta aynı partiye üye olup da bir araya gelemediklerini görüyoruz. Ben kendi adıma söyleyecek olursam,  farklı  partiden olanların bile bu şekilde bir araya geldiklerini hiç bir zaman görmemiştim.
EMEP’in yönetici ve üyelerinin konuşmaları da beni şaşırttı. Çünkü bu zamana kadar dinlediğim  siyasetçilerden  hiç bu kadar işçiler hakkında konuştuğunu duymadım. Kimsenin de işçilere bu kadar değer verdiğini görmedim. Bana göre bilinçlendirici bir kongre oldu.
Ülkenin temelinin emekçi insanlar olduğunu bana gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun. İnşallah bu ülkenin önünde ki engelleri beraber aşacağız.

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’de özel güvenlikçilerin ‘kader’i

SONRAKİ HABER

İhmal üstüne ihmaller ülkesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa