01 Kasım 2014 04:21

New York'ta cadı geçidi

ABD’de dün Cadılar Bayramı (Halloween) günüydü. Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı için New York’ta düzenlenen geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Paylaş

ABD’de dün Cadılar Bayramı (Halloween) günüydü.

Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı için New York’ta düzenlenen geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl 41.’si düzenlenen etkinlikte dans grupları ve sanatçılar birbirinden ilginç kostümlerle arz-ı endam etti.

Geçit törenini seyretmek için alana gelen halk ise soğuk havaya rağmen gösteriyi büyük ilgiyle izledi. Günler öncesinden hazırlığı yapılan organizasyon ABD'nin en büyük Cadılar Bayramı geçit töreni olarak kabul ediliyor. New York şehir merkezindeki Spring Sokağı ile 6. Cadde'de başlayan tören, 16. Sokak'ta sona erdi. Korku film karakterlerinden oluşan kostümler, seyircilerin büyük ilgisini çekti. Çocuklar ise çizgi film karakterlerine ilgi gösterdi.

Ekim ayıyla birlikte evlerinin önünü örümcek, kuru kafa ve hayalet gibi korkunç temalarla süslemeye başlayan ABD'liler Cadılar Bayramı akşamı da çocuklara şeker dağıttı. Çocuklar, ellerinde kovalarıyla kapı kapı gezerek şeker topladı. (New York/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Beyoğlu'nda park halindeki 5 araç kundaklandı

SONRAKİ HABER

Uçakta cep telefonuna şartlı izin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...