30 Ekim 2014 10:14

Orbel işçilerine ziyaret

ORBEL’de işten atılan belediye işçilerinin bugünkü ziyaretçileri KESK ve CHP yöneticileri oldu. KESK adına konuşan Ahmet İncede, “İşçilerin yanındayız" derken Altınordu CHP ilçe başkanı da “İşçinin hakkı verilmelidir" ifadesini kullandı.

Paylaş

ORBEL’de işten atılan belediye işçilerinin bugünkü ziyaretçileri KESK ve CHP yöneticileri oldu.

KESK adına konuşan Ahmet İncede, “İşçilerin yanındayız. Belediye yönetimi işçilerin ekmeğiyle oynamamalı. Okulların açıkladığı günümüzde işçilerin bu durumu ailelerini de mağdur etmek anlamına gelir. Bu uygulama kabul edilemez” dedi.

Altınordu CHP İlçe Başkanı da yaptığı ziyarette, “İşçinin hakkı verilmelidir. İşçilerin taleplerine kulak verilmeli. Belediyenin işçileri mağdur etmesini kabul etmiyoruz” dedi.

Ziyaretler nedeniyle bilgi veren Belediye-İş Başkanı Selim Yöndem de, “Başkanın televizyonlardaki açıklamalarını kabul ediyoruz. Samimi ise, ORBEL yönetimine emir versin, o şartlarda işçiler işlerine başlasın” dedi.

İşçi temsilcisi Sezgin Mercan da “Hakkımız için buradayız. Hizmet vermek istiyoruz ama ücretlerimizin düşürülmesini istemiyoruz. İşimize son veriyorlarsa tazminatımızı ödemeliler” dedi. (Ordu/EVRENSEL)

Orbel işçilerine milletvekili ziyareti

ÖNCEKİ HABER

Yatağan; Soma, Ermenek olmayacak!

SONRAKİ HABER

Daha kaç can alacaklar?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...