22 Ekim 2014 06:00

Kurtuluş birliğimizde

Üç dönem çalıştırılıp siyasi bir kararla işine son verilen işçiler olarak alınan karara biat etmeyerek Ankara yoluna düştük. Ayaklarımız ve yüreğimiz elbette yara aldı fakat irademiz asla yara almadı.

Kurtuluş  birliğimizde
Paylaş

Selim CENGİZ
Depremzede Van İşkur İşçisi/Ankara  

Üç dönem çalıştırılıp siyasi bir kararla işine son verilen işçiler olarak alınan karara biat etmeyerek Ankara yoluna düştük. Ayaklarımız ve yüreğimiz elbette yara aldı fakat irademiz asla yara almadı. Bu direnişi ve mücadeleyi de burada alanlara döktük. Ekmek ve emek mücadelemizin karşısında kim olursa olsun boyun eğmeyecek, sebep-sonuç ilişkisi ne olursa olsun mücadelemizi kazanıncaya dek devam ettireceğiz. Bu bağlamda Türkiye genelinde direnişte olan tüm emekçi işçi kardeşlerimizi 7 bin 286 İŞKUR işçisi adına selamlıyor ve birlik olma çağrısında bulunuyorum. 

Kurtuluşu sınıf mücadelesi veren işçi kardeşlerimizle birlikte sağlayacağımızı düşünüyorum. Bugün Van’da direnen işçilerin bizim için çok büyük bir anlam ifade eden dayanışma çağrılarını destekliyoruz. Birlik olmamız, mücadeleyi güçlendirecek ve yüreğimize serpilen bir su olacaktır.

ÖNCEKİ HABER

Chomsky, Türkiye\'nin Kürt politikasını eleştirdi

SONRAKİ HABER

Gelir vergisinde adaletsizlik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa