22 Eylül 2014 18:01

Yeni sezon yeni diziler

Eylül ayı itibari ile yeni yeni diziler de izleyici ile buluşuyor. Bunlardan bir kısmı reyting canavarına yenik düşecek ve diziyi noktalayacak her sezon olduğu gibi...Ancak iddialı yapımlar yok değil.

Yeni sezon yeni diziler
Paylaş

Eylül ayı itibari ile yeni yeni diziler de izleyici ile buluşuyor. Bunlardan bir kısmı reyting canavarına yenik düşecek ve diziyi noktalayacak her sezon olduğu gibi...Ancak iddialı yapımlar yok değil. İşte birkaç örnek

STAR’IN DEV BÜTÇELİ YENİ DİZİSİ NASIL ‘REAKSİYON’ ALDI?

Türkiye’nin en pahalı dizisi Reaksiyon. 15 Eylül Pazartesi başladı dün ikinci bölümü yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı ve ünlü isimlerin yer aldığı “Reaksiyon”da devlet ve devletler arası güçlerin perde arkasında yaşananları, gerçek olaylardan yola çıkarak ekrana getirecek. Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı dizinin müziklerinde ise Fahri Atakoğlu’nun imzası var.

‘KÖSEM SULTAN

TIMS’in Muhteşem Yüzyıl projesinden sonraki en büyük yapımı Kösem Sultan dizisinin kış dönemi ekranlarda olması bekleniyor. Yani daha zamanı var. Ama  Muhteşem Yüzyıl’ın tahtına oturabilir.

KANAL D’NİN YENİ DİZİ BENİM ADIM GÜLTEPE

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Benim Adım Gültepe çok konuşulacağa benziyor. Oyuncu kadrosu dikkat çekici. Her bir oyuncu bizi kendi hikayelerinin içine çekebiliyor bir yapaylık olmadan... Dizi şimdiden konuşulmaya başladı bile

BANA ARTIK HİCRAN DE

Kanal D’nin başrollerini; Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy,’un paylaştığı yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Bana Artık Hicran De” iki bölüm yayınlandı şu ana kadar Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak’ın kaleme aldıkları “Bana Artık Hicran De”, hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alıyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TRT’yi öve öve bitiremedi

SONRAKİ HABER

Öcalan: Halkımız savaşa karşı yaşamını şekillendirmelidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...