20 Eylül 2014 22:34

Balkes'ten Galatasaray'a geçit yok: 2-0

Spor Toto Süper Lig'de haftaya son sırada giren Balıkesirspor, 39 yıl önce Atatürk Stadı'nda 1-0 mağlup ettiği Galatasaray'a 39 yıl sonra gelen randevuda yine geçit vermedi: 2-0.

Balkes\'ten Galatasaray\'a geçit yok: 2-0
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de haftaya son sırada giren Balıkesirspor, 39 yıl önce Atatürk Stadı'nda 1-0 mağlup ettiği Galatasaray'a 39 yıl sonra gelen randevuda yine geçit vermedi: 2-0.

İlk iki maçını kaybederek son sıraya inen kırmızı beyazlı ekip, Balıkesir'e lider apoletiyle gelen güçlü rakibini 22'nci dakikada Sercan Yıldırım, 44'üncü dakikada da Gökhan Ünal'ın golleriyle dize getirip tahtından indirdi.

3. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Selçuk İnan'ın ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu Sneijder çok sert vurdu. Meşin yuvarlak önce defansa, daha sonra da yan direğe çarpıp kornere çıktı.

22. dakikada Alanzinho şık çalımlarla orta sahayı geçip, Sercan'a nefis bir pas attı. Galatasaray ceza sahasına sokulan Sercan önündekti Chedjou'dan sıyrılıp şutunu çekti. Semih'e çarpan top kaleci Muslera'yı kontrpiyede bırakarak filelerle buluştu: 1-0.

27. dakikada Yekta'nın nefis aşırtma pasında ceza alanında topla buluşan Burak çok kötü vurdu meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

38. dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı ortada Sneijder yerden sert vurdu, kaleci Emrullah'tan dönen topu Burak ağlara gönderdi ancak hakem Çağatay Şahan pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

44. dakikada Balıkesirspor farkı ikiye çıkardı. Gelişen Balıkesirspor atağında Chedjou'nun uzaklaştırmak istediği top Santos'a çarpıp ceza alanında bomboş pozisyondaki Gökhan Ünal'ın önüne düştü. Gökhan mükemmel bir vuruşla Muslera'yı çaresiz bıraktı: 2-0.

47. dakikada kazanılan serbest vuruşta Sneijder'in yerden sert vuruşu kale direğinin dibinde auta çıktı.

58. dakikada Bruma ceza alanı çizgisinde yerden sert vurdu. Emrullah yine başarılıydı.

60. dakikada Balıkesirspor ceza sahasında yaşanan karambolde top Sneijder'in önünde kaldı. Ancak Sneijder'in vuruşu üstten auta çıktı.

79. dakikada kazanılan serbest vuruşu Sneijder kullandı, Emrullah yumruklarıyla mutlak bir golü önledi.

Maç 2-0 sona erdi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Okulun demir kapısı ilköğretim öğrencisinin üzerine devrildi

SONRAKİ HABER

Açılan baraj kapakları festival alanın su altında bıraktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...