20 Eylül 2014 20:46

Kağıthane'de inşaatta göçük : 1 kişi toprak altında kaldı

Kağıthanede'de bir inşaat sahasında yapılan çalışma sırasında göçük meydana geldi. Olay sırasında inşaatın müteahhitliğini yapan baba-oğul göçük altında kaldı.

Kağıthane\'de inşaatta göçük : 1 kişi toprak altında kaldı
Paylaş

İstanbul Kağıthanede'de bir inşaat sahasında yapılan çalışma sırasında göçük meydana geldi. Olay sırasında inşaatın müteahhitliğini yapan baba-oğul göçük altında kaldı. Baba Muzaffer Arat çevredekiler tarafından hafif yaralı kurtarılırken toprak altındaki oğlu Hüseyin Arat itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kağıthane Yeşilce Mahallesi Destek Sokak üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Müteahhitlik yapan baba Muzaffer Arat ile oğlu Hüseyin Arat yaptırdıkları inşaat sahasını gezmek için şantiye alanına geldi. İş makineleri sahada çalışırken yol üzerindeki toprak zeminde bir anda göçük oldu, baba ve oğul toprak altında kaldı. Baba Muzaffer Arat çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken oğlu toprak yığını altında kaldı. Beline kadar toprak altında kalan Hüseyin Arat'ın kurtarılması için olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından Hüseyin Arat'ta yaralı olarak göçükten çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arat, daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. (İSTANBUL)
 

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Emrehan Halıcı partisinden istifa etti

SONRAKİ HABER

Kurtulmuş: Sınırı geçenler 60 bini aştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...