17 Eylül 2014 17:58

Uyuşturucu satıcıları çatıştı: 1'i çocuk 2 kişi öldü

Yalova'da, uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen Ertan Yüklen ile Baki Demirci arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Demirci'nin ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar, Yüklen ile yoldan geçen ilkokul öğrencisi Tutku Kaçan'ın ölümüne, biri bebek 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Uyuşturucu satıcıları çatıştı: 1\'i çocuk 2 kişi öldü
Paylaş

Yalova'da, uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen Ertan Yüklen ile Baki Demirci arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Demirci'nin ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar, Yüklen ile yoldan geçen ilkokul öğrencisi Tutku Kaçan'ın (9) ölümüne, biri bebek 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Olay, bugün öğleden sonra, Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuştucu ticareti yaptığı iddia edilen Ertan Yüklen, husumetli olduğu Baki Demirci ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma karşılıklı hakaretlerle kısa sürede kavgaya dönüşürken, Baki Demirci, pompalı tüfekle Ertan Yüklen'e ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, Ertan Yüklen ile yoldan geçen Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Tutku Kaçan, Yağmur Kargavuş (22) ile Beyzanur Özdemir'in (2) vücutlarına isabet etti. Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları özel bir hastaneye kaldırdı. Tutku Kaçan bu hastanede, Ertan Yüklen ise sevk edilğdi Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Durumu ağır olan Beyzanur Özdemir'in özel hastanede tedavisi sürerken, elinden hafif yaralanan Yağmur Kargavuş tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis, iki kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olduğu öne sürülen Baki Demirci'yi arıyor. Ekipler, mahallede de geniş güvenlik önlemleri aldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Torba yasayla işsiz kalan madenciler oturma eylemi yaptı

SONRAKİ HABER

Alelacele atılan bir imza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...