17 Eylül 2014 15:26

Niran Ünsal’dan homofobik açıklamalar

Şarkıcı Niran Ünsal’ın sosyal medyada, dün akşam İstanbul’da gerçekleşen ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın konserine giden LGBTİ bireyler hakkında ayrıştırıcı ve homofobik açıklamalarda bulundu.

Niran Ünsal’dan homofobik açıklamalar
Paylaş

Şarkıcı Niran Ünsal’ın sosyal medyada, dün akşam İstanbul’da gerçekleşen ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın konserine giden LGBTİ bireyler hakkında ayrımcı ve homofobik açıklamalarda bulundu.

‘CİNSEL TERCİHİNİ EVİNDE YAŞA!’

Niran Ünsal, Twitter hesabından Lady Gaga konserine giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp adeta onları hedef gösteren açıklamalarda bulundu. Konsere giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp, “Bizim çabamız işte bu gidişata dur demek içindir, bunu istiyorsanız amenna! Türk bu değildir! Telaşımızın asıl sebebi budur!!! Anneler babalar bu ülkenin gençliğini zehirleyenlere dur demek boynumuzun borcudur! Cinsel tercihlerinden bize ne git evinde yaşa! Evlatlarımıza böyle şarlatanlıklar yaparak örnek olamayacaksınız” şeklinde ayrıştırıcı ve homofobik tutuma sahip açıklamaları dikkat çekti. Ünsal, kendi tweetlerine destek amaçlı cevap olarak yazılan homofobik tweetleri de Twitter adresinde yeniden yayınladı.

‘LADY GAGA GİYİN VE GEL’ KAMPANYASI

Niran Ünsal, Lady Gaga’nın konseri öncesinde de, Twitter üzerinden “Lady Gaga Giyin ve Gel” ve “Lady Gaga Giyinmeyeceksen Gelme” etiketleriyle bir kampanya başlatmıştı. Lady Gaga’nın Birleşik Arap Emirlikleri’nde kapalı giyindiğini, aynı hassasiyeti Türkiye’de de göstermesi gerektiğini söyleyen Ünsal, “Biz de Müslüman bir ülkeyiz. Lady Gaga’dan bizim de kültürümüze saygı göstermesini istiyorum” demişti. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Eğitim Sen kalıcı çözüm istiyor

SONRAKİ HABER

Adana Büyükşehir Belediyesinin önü boş kalmıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...